STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Općina Mala Subotica daje bespovratnih 100 tisuća kuna obrtnicima i poduzetnicima

Foto: Ilustracija Pixaby

Općina Mala Subotica otvorila je javni poziv za Program poticanja razvoja obrta, malog i srednjeg poduzetništva na svom području za 2021. godinu.

Prijaviti se mogu mikro, mala i srednja poduzeća (isključivo obrti, trgovačka društva i zadruge), osim onih kojima je pretežita djelatnost Poljoprivreda, šumarstvo i ribarstvo. U proračunu je osigurano bespovrantnih 100 tisuća kuna. Najniži mogući iznos potpore je pet tisuća, a najviši 15 tisuća kuna. Intenzitet potpore može dosegnuti i do 100 posto ukupno prihvatljivih troškova.

Među prihvatljivim troškovima su ulaganje u proizvod, odnosno proširenje proizvodnje/usluge, nabava radnih strojeva i instrumenata isključivo za obavljanje poslovne djelatnosti, poboljšanje i prilagodbu poslovne djelatnosti, usluge korištenja vanjskih subjekata za razvoj proizvoda te marketinške aktivnosti.

Sredstva će korisnicima biti dodijeljena jednokratno u ukupnom iznosu dodijeljene potpore. Javni poziv objavljen je na internetskim stranicama Općine Mala Subotica. Prijave su otvorene do 15. rujna.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.