Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

ONLINE KONCERT Istarski glazbenici večeras zajedno za žrtve potresa

Gustafi, Edi East Trance Blues, Šajeta, Veterinari, Tedi Grubica, Medea Market-Sindik


Veliki online humanitarni koncert povodom 40. rođendana grupe Gustafi posvećen stradalima u potresu s područja Petrinje, Siska, Gline i okolice bit će održan večeras s početkom u 20 sati.

Istarski glazbenici okupili su se na ovom virtualnom koncertu kako bi dali svoj doprinos, i na način na koji najbolje znaju, pomogli žrtvama potresa. Sav prihod od prodaje ulaznica bit će doniran.

„Dogodila se velika tragedija i nismo mogli ništa ne napraviti. Ideja o humanitarnom koncertu rodila se vrlo brzo, bacili smo se na organizaciju i u kratkom roku sve uspjeli realizirati. Svi su se rado odazvali i odrekli bilo kakve naknade za svoj posao, tako da i sve vas pozivam da sudjelujete, kupite ulaznicu za koncert, koji nažalost mora biti virtualan, i uživate u glazbi. Što više novaca sakupimo, to ćemo moći više njima pomoći.” – poručio je Alen Peruško iz Gustafa.

Ovo je ujedno i proslava 40. rođendana Gustafa, koji bi u starom normalnom bio obilježen popularnom „štalom”, no zbog epidemioloških mjera i pijeteta prema svemu onome što je Banovina preživjela posljednjih dana, koncert će biti online.

Ulaznice se mogu kupiti na entrio.hr. Koncert će se moći pratiti putem linka OVDJE, a program će voditi Dražen Turina Šajeta.

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.