Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Održano sedmo kolo Polarne kros lige Prelog

Foto: Marko Kiš / BK Prelog

Istrčano je 7. kolo Polarne kros lige Prelog, pretposljednje koje se boduje za ukupan poredak lige koja se održava u organizaciji BK Prelog.

Duga staza od 10,8 km okupila je 32 sudionika. Kod trkačica najbrža je bila Anja Jambrešić (TK Maraton 95), ispred Ines Novinić i Iris Jambrešić (TK Maraton 95).

Kod trkača prvi je bio Igor Horvat (AK Međimurje), drugi Ivica Plantak (TK Ivančica), a treći Ivan Ružman.

Na 3,2 km kod trkačica najbrža je bila Ivana Zeljko (AK Međimurje), ispred Martine Jankulije (USR Sport za sve Mala Subotica)  i Maje Horvat.

Kod trkača prvi je bio Saša Horvat (AK Međimurje), drugi Mauro Janušić (AK Međimurje), a treći Dario Posavec (Fitnes centar Advance).

Ova je dionica u sedmom kolu okupila je 87 sudionika.

Kod hodača najbrži su u ovom su kolu bili Željko Nikolić (indiv.) i Tija Požgaj (AK Koprivnica).

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.