Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Održan 1. Čakovec Open – otvoreno prvenstvo Čakovca u gimnastici

1. Čakovec Open, GK Marijan Zadravec Macan, 2023 / Foto: GK Marijan Zadravec Macan

1. Čakovec Open, GK Marijan Zadravec Macan, 2023 / Foto: GK Marijan Zadravec Macan

GK Marijan Zadravec Macan proteklog vikenda u Macanovom domu organizirao je prvo Otvoreno prvenstvo Čakovca u gimnastici – Čakovec Open.

 Jedinstveno gimnastičko natjecanje za klubove sa sjevera Hrvatske okupilo je 150 djece. Uz domaćine, snage su odmjerili predstavnici gimnastičkih klubova Vindija, Sračinec i Vinica. Mladima su uspješno natjecanje poželjeli olimpijski srebrni gimnastičar Filip Ude i čakovečka gradonačelnica Ljerka Cividini.

Mladi Macanovci osvojili su brojne medalje i pehare, a iz kluba ističu i da je Čakovec Open u potpunosti opravdao ideju o pokretanju ovakvog natjecanja.

Već ove subote Macanov dom opet će ugostiti natjecatelje, ali ovaj put iz cijele Hrvatske na prvom natjecanju u parkouru u zemlji, a 17. lipnja slijedi i tradicionalni Macan kup.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.