Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Odlični nastupi naših vatrogasnih ekipa: JVP Čakovec olimpijski prvak!

Posljednjeg dana Vatrogasne Olimpijade u Celju JVP Čakovec u svojoj kategoriji osovojila je zlatnu medalje i naslov olimpijskog prvakA, DVD Mali Mihaljevec je bio treći, a DVD Palinovec zauzeo je odlično peto mjesto!

Povijesni uspjeh DVD-a Palinovec

Vatrogaskinje DVD-a Palinovec natjecale su se u konkurenciji Žene A s ukupno 19 ekipa, a naslov olimpijskog pobjednika osvaja hrvatska ekipa DVD-a Ribnica. Druga je češka CZ SDH Písková Lhota I., a treća poljska PL KDP GŁUCHÓW, a ispred naših djevojaka još je samo slovenski SI PGD SEMIČ. 

Podsjetimo da ekipu Kobre na čelu s voditeljom Ivanom Petrom Srpakom čine: Paula Kanižaj, Ema Perković, Iva Fileš, Katarina Jančec, Viktorija Horvat, Korina Srpak, Petra Hajdarović, Ana Jančec, Ema Hajdarović i rezerva Stefani Branilović.

Na atletskom stadionu Kladivar danas su ih podržali i mnogi prijatelji koji su u ranim jutarnjim satima iz Palinovca krenuli da bi za naše djevojke, ali i sve ostale međimurske i hrvatske ekipe navijali u Celju.

Samim nastupom na Olimpijadi, vatrogaskinje DVD-a Palinovec ostvarile su povijesni uspjeh svoj društva.

Na Olimpijadi je odličan nastupila ostvarila i  Vatrogasna udruga Žiškovec kategoriji sport. Vraćaju se s novim hrvatskim rekordom koji je postavila Enna Trupković u disciplini penjanje na toranj ljestvom kukačom za žene 9,25 sekundi.

Bravoooo, za sve ekipe! Međimurje je ponosno na vaše rezultate!

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.