Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Odlične vijesti iz Egipta: Svi reprezentativci i članovi stožera negativni

izbornik Lino Červar Foto: HRS / 12.1.2021. SP Egipat

Izbornik Lino Červar, Foto: HRS

Svi članovi hrvatske rukometne reprezentacije koja je jučer doputovala u Aleksandriju na Svjetsko prvenstvo negativni su na testiranju na koronavirus, objavio je Hrvatski rukometni savez.

Testiranja naravno ovdje nisu završena za naše rukometaše, novo slijedi za 72 sata.

Svjetsko prvenstvo počinje danas utakmicom između domaćina Egipta i Čilea, a Hrvatska će prvu utakmicu u skupini C igrati u petak, 15. siječnja.

Podsjetimo, Češke od nastupa na Svjetskom prvenstvu rukometaša u Egiptu odustala je i reprezentacija SAD-a, a umjesto njih u turnir će uskočiti Sjeverna Makedonija i Švicarska, potvrdila je Međunarodna rukometna federacija (IHF).

Obje reprezetacije su odustale zbog velikog broja zaraženih koronavirusom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.