Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Odgođen susret Hrvatske i Bosne i Hercegovine

Team Croatia players during the handball match between Croatia vs Slovenia, Friendly match, Novigrad, Croatia, 06.11.2021, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Odgođena je utakmica između Hrvatske i Bosne i Hercegovine koja se trebala igrati sutra, stoga će izabranici Hrvoja Horvata odigrati dva susreta s Rusijom, priopćio je Hrvatski rukometni savez.

Nakon što su kompletna hrvatska muška rukometna reprezentacija i stručni stožer danas bili negativni na ponovljenom PCR testiranju i spremali se za prvu utakmicu Croatia Cupa s Bosnom i Hercegovinom, antigen testiranje te reprezentacije po dolasku u Osijek otkrilo je da unutar ekipe koju vodi Ivica Obrvan postoji korona virus.

Kako tijekom noći, kao i na blagdan Sveta tri kralja nije moguće napraviti PCR testiranje, dogovorom dvaju Saveza susret je otkazan.

Hrvatski rukometni savez je dogovorio da se s reprezentacijom Rusije, koja sutra dolazi u Osijek, odigraju dva prijateljska susreta, u petak i subotu, u istim terminima kao što su bili i oni za Croatia Cup, a to znači u 16:45h.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.