Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Odgođen početak nastave u Srednjoj školi Prelog

Srednja škola Prelog (Foto: Studio M)

Nova nastavna godina u Srednjoj školi Prelog neće početi ovog ponedjeljka, već je početak odgođen za 14. rujna, objavio je Stožer civilne zaštite Međimurske županije.


Nova nastavna godina započinje u svim školama 7. rujna, osim Srednje škole Prelog u kojoj će početi 14. rujna, budući da je nekolicina nastavnika još u samoizolaciji, navode u priopćenju.

Sve osnovne i srednje škole u Međimurskoj županiji nastavu će organizirati po modelu „A“ uz sve propisane mjere. To znači da će učenici nastavu polaziti u školama, dok će se pojedini izborni predmeti u srednjim školama odvijati na daljinu, rečeno je ovog tjedna na održanoj konferenciji za medije.

>> U Međimurskoj županiji jedna novooboljela osoba, u Varaždinskoj devetero

>> Škola bez učenika nije škola: Više od 13 tisuća učenika vraća se u školske klupe

>> U manje od mjesec dana čak  novozaraženih, Smilović: Postoji lokalna transmisija

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.