Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Od 26. veljače zbog radova se zatvara cesta između Čakovca i Novog Sela Rok

Cesta Čakovec - Novo Selo Rok | Foto: Grad Čakovec

Cesta Čakovec - Novo Selo Rok | Foto: Grad Čakovec

Nakon što su radovi i zatvaranje prometnice Čakovec – Novo Selo Rok ovog tjedna odgođeni zbog najavljenog prosvjeda poljoprivrednika na državnom nivou, dionica će biti zatvorena do ponedjeljka, 26. veljače.

Kako bi prometnica bila prohodna u ponedjeljak, 26. veljače u jutarnjim satima kada je najveća prometna špica, djeca se vraćaju u školske klupe i kada se kreće na posao, cesta će se u oba smjera zatvoriti u prijepodnevnim satima.

Za vrijeme izvođenja prve faze radova do 1. svibnja, a sukladno prometnom elaboratu, bit će postavljena privremena regulacija prometa kojom će se vozači usmjeriti na alternativne pravce. Iz Grada Čakovca objavili su da radovi neće utjecati na pristup gradskom groblju s čakovečke strane.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.