Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Ocean: Kraljica

Ocean - Kraljica / Foto: screenshot

Foto: screenshot YT

Grupa Ocean nedavno je predstavila novi singl naslova ‘Kraljica’, a koji se danas našao u konkurenciji za hit dana.

‘Kraljica’ je stigla nakon duplog albuma objavljenog sredinom prošle godine i predstavljanja singla ‘Uzalud’ u veljači 2020.

Nova pjesma je stilski hibrid američkog r’n’b i pop zvuka, radiofonična i pozitivna. Vokalni dio krasi Oceanova pjevačica i prima violinistica splitskog HNK, Marica Vilibić. Glazbu i stihove i ovaj put potpisuje stalni autor i producent Dino Pleština koji je za ovu priliku u pomoć pozvao dugogodišnjeg prijatelja i jednog od najboljih sarajevskih producenata i glazbenika Mahira Sarihodzića.

Osim fantastičnih dionica odsviranih na originalnom hammondu Laze Ristovskog (Bijelo dugme) u izvedbi Mahira Sarihodžića, na pjesmi su još sudjelovali splitski glazbenici Zlatko Brodarić (gitare), Jan Ivelić Pele (bubnjevi), Karlo Mihaljević (bas) te Marica Vilibić (prateći vokali).

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.