Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Obiteljski centar u novom ruhu obnovljenih zgrada bivšeg Doma zdravlja

Obiteljski centar PS MŽ | Foto: Studio M

Obiteljski centar PS MŽ | Foto: Studio M

Međimurska županija s 55 tisuća eura sufinancirala je obnovu pročelja i novo krovište zgrade bivšeg Doma zdravlja u kojem protekle dvije godine djeluje Obiteljski centar područne službe Međimurske županije.

Župan Matija Posavec:

Podsjetimo da je Obiteljski centar od ove godine sukladno Zakonu izdvojen iz Zavoda za socijalni rad, a područna služba u Međimurju trenutno ima devet zaposlenih. Četvero je zaposleno u protekle dvije godine kroz projekt Zajedno za obitelj vrijedan 330 tisuća eura, 85 posto sufinanciran iz Europskog socijalnog fona, a preostali dio iz državnog proračuna.

O projektu, v.d. voditeljica Obiteljskog centra Lidija Vinković:

Aktivnosti su se provodile i u školama te resursnim centrima, obuhvaćeno je više od 3100 korisnika, a potreba na terenu mogla bi se pokazati i još većom:

Župan Matija Posavec ističe važnost nasljeđa projekta koji zajednicu obogaćuje novim modelima socijalnih usluga, kvalitetnijom socijalnom skrbi i novim stručnjacima. Po završetku projekta Županija će nastaviti pružiti podršku kako bi se pružale usluge najugroženijim skupinama.

Detalje donosimo u informativnom programu, a u nastavku pogledajte kako izgleda novi prostor Obiteljskog centra:

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.