STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Novo ruho OŠ Veliki Bukovec: U obnovu uloženo više od 14 milijuna kuna

Zadovoljstvo učenika i zaposlenika bio je glavni cilj rekonstrukcije i obnove zgrade Osnovne škole Veliki Bukovec, istaknuto je na konferenciji za medije održane povodom završetka projekta.

U investiciji vrijednoj preko 13 milijuna kuna sudjelovali su Varaždinska županija s 9,750 milijuna kuna te općine s čijih područja djeca pohađaju školu, Veliki i Mali Bukovec, s po 1,750 milijuna kuna. Škola trenutno broji 232 učenika u 17 razrednih odjela i poseban razredni odjel za djecu koja se školuju po modelu djelomične integracije.

Sagrađeno je šest novih učionica koje su opremljene pametnim pločama. Sagrađena je kuhinja, blagovaonicu, školska knjižnica, kabineti, a konačno i školska zbornica koju nisu imali posljednjih dvadesetak godina. Dvorana je izmještena u novi prostor, a sva djeca sada su u jednosmjenskoj nastavi, istaknula je na konferenciji ravnateljica Željka Marković-Bilić. Školu trenutno polaze 232 učenika u ukupno 18 razrednih odjela.

Uz konferenciju za medije, školu su u novom ruhu uz ravnateljicu, načelnici općina Franjo Vrbanić i Darko Marković, varaždinski župan Anđelko Stričak i resorni županijski pročelnik Miroslav Huđek.

Detalje donosimo u informativnom programu, a fotografije pogledajte u nastavku.
Možda Vas i to zanima

Comments are closed.