Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Novo pojačanje u redovima PPD Zagreba

RK PPD Zagreb Tin Tomljanović

Mladi rukometaš Tin Tomljanović novi je igrač rukometnog kluba PPD Zagreb.

Ovaj 21-godišnji srednji vanjski u redove hrvatskog prvaka dolazi iz Umaga, a prije toga nastupao je čak pet sezona za Zamet, dok se rukometom počeo baviti u Senju.

S najtrofejnijim rukometnim klubom u Hrvatskoj Tomljanović je potpisao ugovor na četiri godine.

– Potpisati ugovor za rukometni klub Zagreb ispunjenje je dječačkog sna. Zaista, nemam riječi kojima bih opisao kako se osjećam. Spreman sam za ovaj veliki izazov, dat ću sve od sebe na ovim pripremama i treninzima, pa ćemo vidjeti što će i kako reći trener Obrvan. Uzbuđen sam i jedva čekam da krenemo s radom – kazao je Tin Tomljanović.

 

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.