Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Novih 98 pozitivnih od 269 testiranih, umrle dvije osobe

ilustacija_covid_koronavirus

U Međimurju je proteklog dana 107 novozaraženih virusom COVID-19, umrle su dvije osobe, a 88 se oporavilo pa je trenutno 961 oboljela osoba, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

PCR-om je testirano 269 uzoraka, od kojih je 98 pozitivnih, što je 36,4 posto. Iz drugih županija prijavljeno je sedam pozitivnih slučaja, a još dva su utvrđena na temelju kliničke slike.

U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 116 pacijenata. Proteklog dana hospitalizirano ih je sedam, a 10 otpušteno, dok je pet pacijenata na invazivnoj respiraciji. Preminuli su muška osoba stara 64 godine i ženska osoba stara 66 godina.

Masovni punkt za cijepljenje bit će u subotu u Prelogu u školskoj sportskoj dvorani od 9 do 13:30 sati.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 298 novih slučajeva zaraze koronavirusom od 697 osoba. Umrle su dvije osobe. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 211 pacijenata, od kojih su 23 na respiratoru. Oporavile su se 193 osobe i trenutno je 1.477 oboljelih.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.