Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Novih 49 pozitivnih od 197 testiranih, umrla jedna osoba

ilustacija_covid_19

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 197 uzoraka, od čega je evidentirano 49 pozitivnih nalaza. Iz drugih županija prijavljeno je pet pozitivnih slučajeva.

Umrla je muška osoba stara 69 godina, oporavilo ih se 47 osoba pa je trenutno 516 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju su 83 pacijenta. Proteklog dana tri su hospitalizirana, a devet otpušteno, dok su tri na invazivnoj respiraciji.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 91.504 uzoraka.

Cijepljenje i testiranja bit će održana i na Badnjak. Cijepljenje u Zavodu za javno zdravstvo od 8:30 do 11:30 sati. PCR testiranje u covid ambulantama na parkiralištu od 7:30 do 8:15 sati, a brzo antigensko testiranje od 10 do 12 sati.

Cijepljenje i testiranja neće biti na Božić, Novu godinu i Sveta tri kralja.

U Varaždinskoj županiji jučer je potvrđeno 190 novih slučajeva zaraze koronavirusom od 492 testiranih. Preminula je jedna osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 190 pacijenata, od kojih je 17 na respiratoru. Oporavilo se 135 osoba i trenutno je 1024 oboljelih.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.