Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Novih 353 slučajeva zaraze, preminula jedna osoba

ilustacija_covid_koronavirus

U Međimurju proteklog dana imamo 353 pozitivnih na COVID-19 od 658 testiranih, što je 53,6 posto, objavio je Županijski stožer civilne zaštite.

Preminula je muška osoba stara 85 godina, oporavilo se 215 osoba pa je trenutno 1.537 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju su 122 pacijenta. Proteklog dana osam ih je hospitalizirano, a 16 otpušteno, dok su četiri na invazivnoj respiraciji.

Radnim danima cijepljenje se odvija od 9 do 13 sati Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te od 13 do 18 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

BAT testiranje radnim danima moguće je u Domu zdravlja Čakovec od 12:00 do 14:30 sati, ponedjeljkom, srijedom i petkom u trijaži Županijske bolnice Čakovec od 6 do 8 sati. U covid ambulantama PCR testiranje odvija se svakodnevno do 7 do 9 sati.

Stožer civilne zaštite za sutra je najavio konferenciju za medije.

U Varaždinskoj županiji jučer su potvrđena 402 nova slučaja zaraze koronavirusom nakon što je testirano 869 osoba. Preminulo je pet osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju je 227 osoba, od kojih su 24 osobe na respiratoru. Oporavilo se 247 osoba i broj aktivnih slučajeva je 1.545.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.