Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Novih 237 pozitivnih, umrla jedna osoba

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata od 380 testiranih 237 je pozitivnih na SARS-CoV-2, što je 62,4%. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je još 10 pozitivnih na SARS-CoV-2, a dva su dijagnosticirana na temelju klinike slike.

Preminula je muška osoba stara 83 godine. Oporavilo se 215 osoba pa je sada 1616 oboljelih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju su 52 pacijenta. Proteklog dana šest ih je hospitalizirano, a devet otpušteno, dok su dva na invazivnoj respiraciji.

Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 115.788 uzoraka.

U Varaždinskoj županiji jučer su potvrđena 232 nova slučaja zaraze koronavirusom od 441 testirane osobe. Preminulo je pet osoba. U Općoj bolnici Varaždin na liječenju su 153 pacijenta, među kojima je devet na respiratoru. Oporavilo se 178 osoba i sada je u toj županiji 1.651 oboljela osoba.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.