Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Novih 118 slučajeva zaraze, umrla jedna osoba

COVID-19

Foto: ilustracija / Pixabay

U Međimurskoj županiji proteklog dana evidentirano je 118 novih slučajeva zaraze, a umrla je jedna osoba.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 205 uzoraka, od čega je evidentirano 108 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2, što je 52,7%. Brzim antigenskim testiranjem potvrđeno je sedam pozitivnih pacijenata, dok je na temelju kliničke slike virus dijagnosticiran kod tri osobe.

Oporavilo se 129 osoba pa su sada 1712 oboljeljih. U Županijskoj bolnici Čakovec na liječenju je 50 pacijenata. Proteklog dana 10 ih je hospitalizirano, a devet otpušteno, dok su dva na invazivnoj respiraciji. Preminula muška osoba stara 82 godine.Do danas je u Zavodu za javno zdravstvo uzeto 116.215 uzoraka.

Punkt za masovno cijepljenje ove subote bit će u školskoj sportskoj dvorani u Murskom Središću od 9 do 13:30 sati.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.