Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Novi uspjeh naših gimnastičara! Ude i Sambolec izborili i Svjetski kup u Dohi

Filip Ude, EP Munchen 2022, Foto: Slobodan Kadić / HGS

Nakon što izborili nastup na svjetskom kupu u njemačkom Cottbusu, gimnastičari Filip Ude i Marko Sambolec u subotu su ponovili uspjeh i na kontrolnom treningu za svjetski kup u Dohi.

Članovi GK Marijan Zadravec Macan u dvorani gimnastičkog centra u Lučkom osvojili su prva dva mjesta na konju s hvataljkama i osigurali vizu za katarsku prijestolnicu.

Ponovili su uspjeh od prije tjedan dana, no ovog puta i uvjerljivije.

21-godišnji Sambolec poboljšao je svoju izvedbu na konju s hvataljkama i prvi put u karijeri dobio ocjenu višu od 14.000, točnije 14.200.

Ude pak je bio izrazito siguran i suci su njegov nastup ocijenili s 14.633. Čakovečki srebrni olimpijac tako je potvrdio da ne pokazuje posustajanja iako gazi prem 37. godini.

Treći kontrolni trening, ujedno i posljednji u ovom mini ciklusu bit će za Svjetski kup u Bakuu. Bit će to novi ispit za dvojac iz GK Marijan Zadravec Macan koji će ujedno označiti i početak CRO-GYM lige, a na rasporedu je nadolazećeg vikenda, 28. siječnja u Lučkom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.