STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Novi mandat vodstvu najvišeg županijskog sportskog tijela

Mato Kljajić jednoglasnom podrškom skupštinara i sljedeće četiri godine ostaje na čelu Zajednice športskih udruga i saveza Međimurske županije.

Na izbornoj sjednici Skupštine održanoj u Atonu s 30 glasova ‘za’ dosadašnjem predsjedniku potvrđeno je novi, treći uzastopni mandat za vodstvo najvišeg županijskog sportsko tijela. Njegovi zamjenici i dalje će biti Mario Vukoja i Zoran Pfeifer, a koji su također potvrđeno jednoglasno.

Zoran Pfeifer (dopredsjednik) , Mato Kljajić (predsjednik), Mario Vukoja (dopredsjednik) (foto: s lijeva na desno)

Kljajić je predstavljajući novi, četverogodišnji plan rada naglasio da će se i dalje boriti na svim frontovima da sport u Međimurju ide na bolje. Govoreći o pandemiji koronavirusa, poručio je da je najvažnije da svi ostanu živi i zdravi.

Na sjednici je izabrano i osam čalnova Izvršnog odbora, a uz Kljajića, Vukoju i Pfeifera to su: Bojan Ružić, Anđelko Crnčec, Darko Jambrović, Danica Korunić, Jadranko Kirić, Adriano Marciuš, Ivan Horvat i Danijel Perčić.

U Nadzorni odbor izabrani su Matija Novak za predsjednika te Josip Freiler i Tea Kolarić za članove.

Skupštinaru su odlučili da će predstavnik županijske Zajednice u Skupštini Hrvatskog olimpijskog odbora biti Mario Vukoja.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.