Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Nogometna škola Prelog upisuje nove članove

NŠ Mladost Komet U8 prvaci 2021-2022,

Nogometna škola Prelog krenula je s upisom novih igračica i igrača.

Nogometna škola djeluje unutar nogometnog kluba Mladost Komet okuplja i klubove iz Draškovca, Hodošana, Čehovca, Otoka, Oporovca i Donjeg Mihaljevca u svim uzrastnim kategorijama, od pretpočetnika, početnika, U11, U13, U15, U16 do U19, a natječu se u ligama Regije Sjever Hrvatskog nogometnog saveza i Međimurskog nogometnog saveza. Brojni su naslovi prvaka osvojeni prošlih sezona, a igrači ponikli u Prelogu danas igraju u hrvatskim, ali i slovenskim i njemačkim ligama.

Na terenima preloškog kluba s nogometnom su počeli Lovro Zvonarek, igrač Bayerna iz Munchena, Matej Vuk, danas profesionalac Istre 1961, Silvio Pigac, profesionalac u redovima slovenske Nafte iz Lendave i Andro Sokač, igrač Slaven Belupa iz Koprivnice. Ovi igrači nosili su ili još uvijek nose dres hrvatske reprezentacije u različitim dobnim kategorijama.

Pozivaju se zainteresirani dječaci i djevojčice, od 2018. godišta pa nadalje da se pridruže nekoj od generacija nogometaša iz Preloga, a koja će od studenog s izgradnjom terena s umjetnom travom dobiti još kvalitetnije uvjete za rad s najmlađima.
NS Prelog

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.