STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

NoA: Pusti me da sanjam

Foto: Promo
Splitski glazbenik Elvis Sršen NoA objavio je novi singl naslova ‘Pusti me da sanjam’, ujedno posljednji za album ‘Iluzija’.

A priča kako je novi singl nastao, vrlo je specifična …

Nastala je toliko davno da se i ne sjećam kad točno, možda čak još davne 1999. godine. Iako sam tekst i melodiju ispalio praktički u dahu, pjesma je od prve demo snimke do danas doživjela nekolikoa aranžmanskih transformacija. Sjećam se da sam stopirao odnekud nazad doma, bez kune u džepu, friško slomljena srca i pjesma je samo iscurila iz mene. S aranžmanom sam se borio malo duže jer sam želio da zazvuči savršeno. Uslijedilo je sto životnih promjena, različitih puteva, novih bendova i projekata i pjesma je ostala u ladici. Nakon nekog vremena pokrenuo sam svoju autorsku priču i uz pomoć dugogodišnjeg prijatelja i vrhunskog bubnjara i glazbenika Jana Ivelića, oformio band FUNKBLASTERS s kojim sam između ostalih pjesama snimio napokon i finalnu verziju. – objasnio je NoA.

‘Pusti me da sanjam’ od danas i u eteru našeg radija!

 

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More