Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

NK Otok uz ‘Otočko proščenje’ i završnicu sezone otvorio novu klupsku prostoriju

NK Otok otvaranje nove prostorije u klubu, 18.6.2023.

U Otoku se danas slavi mjesni blagdan uz popularno ‘Otočko proščenje’, a slavlju je posebnu notu dao i domaći NK Otok koji je svečano otvorio novu klupsku prostoriju.

Sveta misa služena je u Kapeli Presvetog Srca Isusova, uz koji se blagdan i veže ovo slavlje, a koja je nedavno dobila novi krov i ulazna vrata. Otočancima su se na misnom slavlju pridružili gradonačelnik Ljubomir Kolarek, zamjenik gradonačelnika Zdravko Kvakan i predsjednik gradskog vijeća Đuro Ujlaki, a kasnije su nazočili i svečanosti otvaranja nove prostorije NK Otok.

U potkrovlju klupske zgrade u sklopu sportskog parka u samo mjesec dana ‘niknula’ je nova, moderna prostorija. Financijska podrška dobivena je od grada od 15 tisuća eura, a da bi sve bilo spremno za Otočko proščenje, rukave su zasukali i uprava i igrači, a veliki doprinos dali su i sponzori.

Prostorija će služiti za druženje igrača, gledanje utakmica, ali i klupskoj upravi za održavanje sastanaka i donošenje važnih odluka. Još se s početkom srpnja očekuje i potpuni završetak stepenica koje vode do novog prostora.

Novu je prostoriju blagoslovio mns. Antun Perčić, a nazočili su članovi klupske uprave na čelu s predsjednikom Slavkom Kalšanom, igrači s trenerom Elvisom Sabolom, preloški župnik Antun Hoblaj, kapelan Dominik Cesar i predsjednik mjesnog odbora Dalibor Gorupić.

NK Otok Ivan Matković:

Grad je ovime u kapelicu i novu klupsku prostoriju investirao oko 25 tisuća eura, rekao je gradonačelnik Ljubomir Kolarek. 

Otok će svoju sezonu u 3. MNL skupina A zaključiti danas protiv  Torpedo Križovec. Utakmica se igra  u 17:30 sati, a druženje će se nastaviti i kroz treće poluvrijeme u kojem će se u Otoku gledati finale Lige nacija i navijati za Hrvatsku kojoj na putu do prvog trofeja stoji Španjolska.

Donosimo fotogaleriju sa svečanosti, a više poslušajte u Zoni sporta.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.