Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Nevija Fotak trostruka državna prvakinja s novim kadetskim rekordom!

Nevia Fotak, Foto: AK Međimurej

Članica AK Međimurja Nevia Fotak s tri zlata i novim hrvatskim rekordom briljirala je na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske!

Ovo najmasovnije državno prvenstvo za mlađe kadetkinje i mlađe kadete te kadetkinje i kadete s preko 700 natjecatelja iz 50 klubova održano je na varaždinskom stadionu Sloboda. Fotakova je s tri zlatne medalje i jednim oborenim hrvatskim rekordom postala najbolja kadetkinja prvenstva.

Nevia je neuhvatljiva bila na 60 m sa 7,61 i za 14 stotinki oborila dosadašnji hrvatski kadetski rekord. U skoku u dalj pobijedila je s preskočenih 5,79 m a na 100 m s 12,47 sekundi.

Za AK Međimurje brončanu je medalju osvojio Igor Kućanski u bacanju kladiva u konkurenciji kadeta.

Odlične plasmane ostvarili su i mlađi kadeti. Martin Vuri, član AK Mursko središće, bio je 4. na 60 i 200 m te 5. u skoku u dalj. Vilim Pintarić iz AK Nedelišće osvojio je 4. mjesto u skoku u vis i bacanju kugle.

Od članova AK Međimurje, istaknuo se i Dorian Čavlek osvajanjem 6. mjesta u skoku u vis za kadete te Arijan Vaser 7. mjestom u utrci na 300 m prepone za kadete.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.