Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Nestao Matija Horvat, u tijeku je velika potraga

Matija Horvat / Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba

Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba

Policijski službenici Policijske postaje Ludbreg jučer su u 18 stati zaprimili prijavu nestanka Matije Horvata, rođenog 26. siječnja 1996. godine u Varaždinu.

Prema prijavi, on se istog dana oko 7 sati udaljio s adrese stanovanja u Sesvetama Ludbreškim, s osobnim vozilom marke Fiat Punto. Policija je odmah pokrenula žurnu potragu te je vozilo pronađeno istog dana oko 20 sati na kanalu HE Dubrava u Dubovici, dok se za nestalom osobom traga i dalje.

Intenzivna potraga nastavljana je jutrost, a uz policiju uključeni su i pripadnici HGSS Stanice Varaždin te vatrogasci VZO Veliki Bukovec, Mali Bukovec i Sveti Đurđ. Nestala je osoba u trenutku odlaska od kuće bila odjevena u bijelu majicu s crnim crticama i plave traperice te obuvena u crne kožne tenisice.

Građani koji imaju bilo kakvu informaciju o nestalom, pozvani su da jave policiji na broj 192 ili putem Nacionalne evidencije nestalih osoba.

Matija Horvat / Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba
Nestali Matija Horvat / Foto: Nacionalna evidencija nestalih osoba

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.