Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Nestala Zlata Vrančić iz Ivanovca, policija pretražila okolicu Čakovca

Foto: PUM

Nestala Zlata Vrančić / Foto: PUM/Studio M

U petak oko 8 sati u Ivanovcu iz obiteljske kuće u nepoznatom smjeru udaljila se Zlata Vrančić, rođena 1955. godine, javlja Policijska uprava međimurska.

U trenutku odlaska od kuće žena je bila odjevena u gornji dio smeđe trenirke i smeđe hlače. Slabije je tjelesne građe, visine oko 155 centimetara, sijede kose i smeđih očiju. Od kuće se udaljila s crvenim ženskim biciklom, stoji u opisu nestale žene u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.

Policija od trenutka prijave do sad pretražila gotovo cijelo područje i okolica grada Čakovca te mjesta Ivanovec, Štefanec, Pribislavec, Belica, Mala Subotica i Palovec.

Građani koji imaju bilo kakva saznanja koja bi mogla pomoći da se nestala osoba pronađe ili uoče osobu koja bi odgovarala njezinom opisu pozivaju se da obavijeste policiju na broj 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.