Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Nesreća kod Orehovice: Zbog brzine i alkohola završio u zaštitnoj ogradi

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

Na prometnicama Međimurske županije proteklog dana dogodila se jedna prometna nesreća.

Jučer oko 23 sata na cesti u blizini Orehovice 56-godišnji vozač automobila pod utjecajem alkohola u količini od 1,87 promila zbog neprilagođene brzine u zavoju je izgubio nadzor i sletio u zaštitnu ogradu.

Protiv vozača policija je pokrenula prekršajni postupak.

Na varaždinskim prometnicama dogodile su se tri prometne nesreće s ozlijeđenima.

Jučer oko 6.45 sati u Varaždinu na raskrižju Miroslava Krleže i Dobriše Cesarića automobil je na pješačkom prijelazu naletio na 19-godišnjaka koji je prelazio cestu. Mladić je ozlijeđen, a medicinska pomoć pružena mu je u Općoj bolnici Varaždin.

Oko 10.10 sati u Varaždinu u Zagrebačkoj ulici ozlijeđen je 77-godišnjak. On je vozeći bicikl neporezno skrenuo na suprotnu stranu kolnika pri čemu je na njega naletio automobil koji je vozila 38-godišnjakinja. Biciklist je uslijed udara pao na kolnik te je ozlijeđen. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj bolnici.

Istog dana oko 17.45 sati u Varaždinu u Hallerovoj aleji ozlijeđen je 64-godišnjak. Vozio je električni bicikl i udario u rub kolnika nakon čega je pao na nogostup. Medicinska pomoć pružena mu je u varaždinskoj bolnici.

Oko 23 sata u ulici Miroslava Krleže u Varaždinu policija je presretačem zaustavila automobil 49-godišnjeg vozača. Utvrdili su da mu je već izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije te da je pod utjecajem alkohola od 1.45 promila.

Priveden je u Policijsku postaju Varaždin do dovođenja na prekršajni odjel Općinskog suda. Za počinjene prekršaje prijeti mu izricanje novčane kazne u iznosu do 35000 kuna i kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije do 12 mjeseci, a po pravomoćnosti odluke o prekršajima i izricanje 10 negativnih prekršajnih bodova.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.