STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Nepropisno skretao pa udario u bicikl, ozlijeđena 66-godišnjakinja

Foto: Studio M
Na prometnicama Međimurske županije proteklog dana evidentirane su dvije prometne nesreće, a lakše je ozlijeđen vozačica bicikla.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom dogodila se jučer oko 9:40 sati u Donjem Mihaljevcu na raskrižju ulica Maršala Tita i Kolodvorske. Vozač automobila zagrebačkih registarskih oznaka zbog nepropisnog skretanja udario je u bicikl kojim je upravljala 49-godišnjakinja. Žena je od siline udara odbačena na vjetrobransko staklo automobila, nakon čega je pala na kolnik. Vozilom hitne medicinske pomoći prevezena je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena.

Druga prometna nesreća dogodila se oko 12 sati u Čakovcu na parkiralištu u Ulici Ljudevita Gaja. Vozačica (62) se automobilom uključivala se u promet vožnjom unatrag te je udarila u stražnji dio parkiranog automobila. Vozačica je nakon nesreće napustila mjesto događaja.

Policijska uprava međimurska proteklog dana evidentirala je dvije krađe.

Nepoznati počinitelj je u Kuršancu iz dvorišta obiteljske kuće u Ulici Zrinskih ukrao nekoliko gusaka, dok je u Čakovcu s prodajnih polica drogerije u Ulici Tomaša Goričanca ukrao električni aparat. Pojedinačna materijalna šteta procijenjena je na nekoliko stotina kuna.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More