Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Nepoznati muškarac počinio razbojništvo na benzinskoj postaji u Čakovcu

Policija, ilustracija / Foto: Arhiva Studio M

Međimurska policija u potrazi je za nepoznatim muškarcem koji je noćas počinio razbojništvo na benzinskoj postaji u Čakovcu.

Kako je priopćila policija, razbojništvo je počinjeno oko 4 sata na benzinskoj postaji u Kalničkoj ulici (Južna obilaznica) kada je nepoznati maskirani muškarac uz prijetnju vatrenim oružjem od zaposlenika je zatražio novac. Nakon što su mu predali novac, s prodajnih polica ukrao je i nekoliko artikala te se udaljio.

U događaju zaposlenici benzinske postaje nisu ozlijeđeni. Materijalna šteta procijenjena je na nekoliko tisuća kuna.

Policija traga za počiniteljem te će protiv njega biti podnesena kaznena prijava.

Na međimurskim cestama proteklog dana dogodile su se prometne nesreće u Čakovcu, u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, i u Nedelišću u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena.

Varaždinska policija izvijestila je o prometnoj nesreći u kojoj je ozlijeđen biciklist.

Jučer oko 7.30 sati u raskrižju ulica Ljudevita Gaja i Eugena Kumičića u Ivancu 66-godišnja vozačica automobilom je oduzela prednost prolaska 74-godišnjaku na biciklu. Muškarac se žalio na bolove u nozi te je izjavio da će naknadno zatražiti liječničku pomoć.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.