Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

NE BUDITE OZNAČENI Policija u Prelogu kontrolirala nepropisno parkiranje

Foto: Policijska uprava međimurska

Preventivnu-represivnu akciju Ne budite označeni danas su u Prelogu proveli policijski službenici Policijske postaje Prelog u suradnji s članovima Društva osoba s tjelesnim invaliditetom Međimurske županije.

DSC6378
Akcija ‘Ne budite označeni’ (Foto: Studio M)

Cilj akcije je ukazati na probleme s kojima se susreću osobe s invaliditetom prilikom parkiranja i senzibilizirati vozače koji na tim mjestima ne bi trebali parkirati svoja vozila. Članovi udruge građanima su dijelili letke, dok je policija obišla tridesetak parkirališta rezerviranih za osobe s invaliditetom i kaznila jednog nesavjesnog vozača. A utvrđena su još tri prekršaja u kojima su vozači nepropisno parkirali na stajalištu vozila javnog prijevoza.

PUM
Foto: Policijska uprava međimurska

Društvo broji oko 700 članova, a ovakve akcije su već tradicionalne, dok je ovo prva provedena u Prelogu ove godine, kazali su djelatnik društva Božidar Zimić i kontakt policajac Spomenko Gojsek.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.