Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Nakon utakmice Zrinskica privedeno čak 11 osoba

Foto: PUM

Foto: PUM

Zbog zapaljenih transparenta nakon utakmice Zrinskog i Podravke ispred GOC-ove dvorane međimurska policija jučer je privela čak 11 osoba.

Jučer, 28. ožujka oko 18:30 sati u Čakovcu, ispred sportske dvorane u Športskoj ulici, neposredno nakon odigravanja prvenstvene utakmice 1. hrvatske rukometne lige za žene, između ŽRK Zrinski i RK Podravka Vegeta, nepoznati počinitelj tzv. “bengalkom” zapalio je navijačke transparente. Osim spaljenih tranpsarenta, nastala druga materijalna šteta te nije bilo ozlijeđenih osoba, – navode u pripćenju.
           
Privedeno je 11 osoba koje se dovode u vezu s opisanim događajem, odnosno počinjenjem prekršaja iz Zakona o sprečavanju nereda na športskim natjecanjima. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.