Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Dobravski košarkaši samostalno u ligaško natjecanje nakon četiri godine

Košarkaši iz Donje Dubrave u novoj natjecateljskoj sezoni u 3. košarkaškoj ligi nastupit će ponovno samostalno, pod imenom KK Dubravčan.


 Podsjetimo da su se posljednje četiri godine natjecali zajedno s košarkašima iz Kotoribe. Jednu sezonu pod imenom „Dubravčan“, a jednu pod imenom „Kotoriba“ i tako naizmjence.

Nakon održanog sastanka odlučeno je da će trener biti Darko Varga, no kako je riječ i o igraču, a klupi će mu pomagati Kristijan Krušelj, Saša Štefić i Branko Brljak.

Igrački kadar sastoji se od 13 igrača: Renato Lukša, Darko Varga, Patrik Blažeka, Bruno Ribić, Fran Raić, Karlo Klipić, Krešo Klipić, Ivan Lisjak, Josip Lisjak, Petar Jakupak, Roko Orehovec, Benjamin Ujlaki i Benjamin Horvat.

KK Dubravčan, sastanak na ranču Pozoj
KK Dubravčan, sastanak na ranču Pozoj

U pripreme će krenuti za dva tjedna. U rujnu ih čeka kup, dok će prvenstvo početi 17. listopada.

No, još nije poznati gdje će Dobravčani igrati domaće utakmice s obzirom da zbog radova tamošnja školska dvorana još nije spremna za odigravanje utakmica, a poznat je i problem s premalim dimenzijama stoga će im za igranje na Krbulji biti potrebna suglasnost ostalih klubova.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.