Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Najbolji svjetski vozači ponovno u D. Kraljevcu, Žagaru ‘wild card’ za Speedway Grand Prix of Croatia

Na speedway stadionu Milenium danas je najavljen ovogodišnji Speedway Grand Prix of Croatia, globalni sportski događaj koji će i treću godinu uzastopce u Donji Kraljevec dovesti najbolje svjetske vozače.

“Veliki je to događaj i za Donji Kraljevec, i za Međimursku županiju. Prepoznati smo kao kvalitetni event koji dovodi svake godine preko 7500 gledatelja, a slika koja ide u svijet je grandiozna. Svakako će 27. travnja biti sigurno u znaku speedwaya.” istaknula je Darija Pavlic direktorica utrke Speedway Grand Prix of Croatia.

Za BOLL FIM Speedway Grand Prix of Croatia “Wild card”, odnosno vozač s pozivnicom bit će Slovenac Matej Žagar koji je istaknuo da u Sloveniji nema ni staza ni parkova za moto sport, za razliku od Hrvatske, i da je poziv za sudjelovanje u Grand Prixu primio vrlo ozbiljno te da želi postići dobar rezultat.

Ovogodišnja utrka će se održati u sklopu dana Međimurske županija, a župan Matija Posavec prisjetio se tradicije speedwaya u Međimurju i istaknuo turistički značaj. Događaj je pohvalio i proslavljeni hrvatski vaterpolist Dubravko Šimenc, ispred HTZ-a.

FIM Speedway Grand Prix od Croatia održat će se na stadionu Milenium u Donjem Kraljevcu 27. travnja u 19 sati.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.