Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Želimo li ostvariti nešto veliko, moramo i sanjati, a ne samo raditi, valja vjerovati, a ne samo planirati. (Anatole France)

ilustracija_radio

Misao dana 29.1.-4.2.2024.

4.2. Želimo li ostvariti nešto veliko, moramo i sanjati, a ne samo raditi, valja vjerovati, a ne samo planirati. (Anatole France)

3.2. Očuvaj me od mudrosti koja ne plače, filozofije koja se ne smije i veličine koja se ne klanja pred djecom. (Kahlil Gibran)

2.2. Konačno, slava je nevažna, ma kako čovjek bio velik, veličina njegova sprovoda obično ovisi o vremenskim prilikama. (Rosemary Clooney)

1.2. Nema dosadnijeg razgovora od onoga u kojem se svi slažu. (Michel De Mantaigne)

31.1. Kada padne, i orao pada niže od kokoši, ali kokoš nikad neće uzletjeti kao orao. (Vladimir Iljič Lenjin)

30.1. Duboko u čovjeku spavaju snage: snage koje bi ga zapanjile, za koje nikad nije mislio da ih ima, koje bi promijenile njegov život kad bi ih probudio i upotrijebio. (Orison Swett Marden)

29.1. Najbolje sredstvo za sigurnu vožnju je policajac u retrovizoru. (Dudley Moore)

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.