Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Nagrađena 183 mentora međimurskih škola

Povodom Međunarodnog dana učitelja, Međimurska županija nagradila je 183 mentora međimurskih osnovnih i srednjih škola čiji su učenici osvojili prva mjesta na županijskim i državnim natjecanjima, susretima i smotrama održanim u školskoj godini 2018./2019.

Nagrade su im na svečanosti u dvorani Scheier uručili župan Matija Posavec sa zamjenicom Sandrom Herman, pročelnicom za obrazovanje, kulturu i sport Blaženkom Novak i predsjednikom Skupštine Međimurske županije Mladenom Novakom.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.