Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Nadvožnjak u Kalničkoj za promet se otvara danas u 16 sati

Čakovec_Kalnička_nadvožnjak

Čakovečki nadvožnjak bit će otvoren danas u 16 sati, priopćili su iz Grada Čakovca!


Otvaranje nadvožnjaka u Kalničkoj ulici planirano za ponedjeljak, no završeni su radovi sanacije gornjeg ustroja objekta, a nakon sanacije sjeverne i južne rampe, ostaje još završiti sanaciju stupova i stubišta što neće utjecati na promet, navode u priopćenju. Tako će najfrekventnija prometnica u Čakovcu biti otvorena ovog poslijepodneva.

Za promet će biti otvoren i kružni tok sa sjeverne strane, na raskrižju Vukovarske i Nazorove ulice. U sklopu rekonstrukcije raskrižja rekonstruirana je i kompletna infrastruktura. Uređene su pješačko-biciklističke staze, horizontalna prometna signalizacija i hortikultura.

Podsjetimo da je investicija vrijedna preko 20 milijuna kuna, velikim dijelom sredstva su osigurana iz vanjskih izvora, a najveći dio sufinancirali su gradski proračun i Hrvatske ceste.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.