Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Na komemoraciji u Prelogu odali počast Drašku Mihinjaču

Na komemoraciji u Prelogu od Draška Mihinjača (10.10.1957. – 10.3.2019.) koji je iznenada premiuo u 62. godini života oprostili su se ožalošćena obitelj, rodbina, prijatelji i kolege.

Rođeni Varaždinec više od 30 godina živio je u Prelogu gdje je kao magistar veterine radio u Veterinarskoj stanici. No, bio je aktivan na brojnim društvenim područjima, a prije svega u sportu. Bio je jedan od utemeljitelja Streličarskog kluba Prelog, a 2010. primio je priznanje Grada.

Na komemoraciji pročitan je tekst koji su u sjećanje na Draška Mihinjača napisali njegovi kolege. Druželjubiv, elokventan, avanturist, prijatelj, neophodna sastavnica tima, riječi kojima su opisali svog kolegu. Emotivnim govorom od svog mentora i sugrađanina i prijatelja oprostio se i gradonačelnik Ljubomir Kolarek.

Posljednji ispraćaj Draška Mihinjača bit će u srijedu u 14 sati na groblju u Varaždinu, a sveta misa zadušnica bit će služena u crkvi Dobrog Pastira.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.