Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Na Festivalu nogometa igrat će 128 ekipa!

Festival nogometa NŠ Mladost Prelog 2022, Turnir mlađih dobnih kategorija

Festival nogometa u Prelogu i ove godine potvrđuje titulu najmasovnijeg turnira za mlađe dobne kategorije u sjeverozapadnom dijelu Hrvatske.

Posljednjeg vikenda, 27. i 28. siječnja, na dvodnevnom turniru NK Mladost Komet Prelog nastupit će 128 ekipa iz sedam sjeverozapadnih hrvatskih županija, ali i susjedne Slovenije, kažu danas iz preloškog kluba dodajući da su prijave zaključene.

Festival nogometa 2024. igrat će se u šest starosnih kategorija: U6, U7, U8, U11, U13 i U15, a turnir će se igrati na tri nogometna terena u školskoj sportskoj dvorani OŠ Preloga i DG Sport.

Dosegnut je maksimalan broj prijava u svim kategorijama pa će tako mnoge ekipe čekati priliku za nastup s postojeće liste čekanja. Očekuje nas dva dana sjajnog nogometa i preko tisuću malih nogometaša u Prelogu, dođite i podržite ih!”, pozvali su iz preloškog kluba, a za posjetitelje pripremaju i bogatu tombolu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.