STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Muškarac (66) vrijeđao zaposlenike javnih službi u Prelogu, zaradio optužni prijedlog

Foto: Ilustracija

Dvije prometne nesreće proteklog dana dogodile su se u Čakovcu, a jedna je osoba ozlijeđena, kažu iz OKC-a PUM.

Oko 18,25 sati na u semaforiziranom raskrižju državne ceste i odvojka Ulice Pavleka Miškine u Strahonincu, 34-godišnji vozač osobnog automobila, krećući se kolnikom državne ceste, ušao je u raskrižje i prilikom skretanja u lijevo oduzeo prednost vozilu kojim je iz suprotnog smjera vozio 70-godišnji vozač. Uslijed udara prvi osobni automobil, odbačen je djelomično izvan kolnika.

34-godišnji vozač je vozilom hitne pomoći prevezen u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje će se ozljede okvalificirati naknadno.

Vrijeđao više službenih osoba u Prelogu

Međimurska policija izvijestila je o dovršenom kriminalističkom istraživanju kojim je utvrđeno da je 19. siječnja u jutarnjim satima u Prelogu, u Glavnoj ulici, 66-godišnji muškarac s područja grada u prostorijama porezne uprave pogrdnim riječima vrijeđao dvije djelatnice porezne uprave.

Zatim je u prostorijama Zavoda za zdravstveno osiguranje pogrdnim riječima vrijeđao djelatnicu, a potom i službenu osobu koja je izlazila iz prostorija gradskog poglavarstva.

Protiv muškarca podnijet će se optužni prijedlog.

Policijska uprava varaždinska izvijestila je o dvije prometne nesreće s ozlijeđenima.

U četvrtak oko 7.30 sati u Vrbanovcu u ulici Brigade braće Radić 64-godišnji vozač automobilom je na pješačkom prijelazu udario 13-godišnju djevojčicu koj je prelazila kolnik preko istog.

Istog dana oko podneva u Agrarnoj ulici u mjestu Zamlaka prilikom prelaska kolnika preko obilježenog pješačkog prijelaza ozlijeđena je 15-godišnja djevojka. Na nju je automobilom naletio 35-godišnji vozač.

U obje nesreće sudionici nisu obavijestili policiju već su razmijenili podatke, dok su pješakinje naknadno zatražile pomoć u varaždinskoj općoj bolnici. Težina ozljeda nije poznata.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.