Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

MUP: Sustav e-propusnica suspendiran do daljnjeg

Ministarstvo unutarnjih poslova (MUP) izvijestilo da je sustav e-propusnice suspendiran te da policija diljem Hrvatske ukida kontrolne punktove među županijama!

“Policija diljem RH ukida kontrolne punktove među županijama. Sustav e-propusnice je suspendiran. Pridržavajte se epidemioloških mjera, smanjite brzinu kretanja vozila i ne žurite”, priopćio je MUP.

Ranije dana je MUP izvijestio da su propusnice, koje su bile uvedene kao mjera zbog epidemije koronavirusa, ukinute za Sisačko-moslavačku županiju.

Informaciju su potvrdili i Policijska uprava međimurska i Stožer civilne zaštite Međimurske županije.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.