STUDIO M
Tvornica dobre glazbe

Motociklom u šumi naletio na žicu razapetu između stabala

Foto: Ilustracija
U subotu prijepodne na šumskom puteljku u predjelu zvanom Krč nedaleko od Malog Mihaljevca 25-godišnjak je crosserom naletio na metalnu žicu razapetu između stabala. Srećom, žica je popustila te vozač nije ozlijeđen. Oštećena mu je jakna.
Policija je obavila očevid te nastavlja kriminalističko istraživanje.

Upućen je poziv građanima da eventualne probleme i nesuglasice vezane uz korištenje šumskih predjela u privatnom i državnom vlasništvu ne rješavaju samoinicijativno. Takvi pokušaji mogu dovesti i do smrtnih stradavanja, kao što je lani bio slučaj stradavanja 21-godišnjaka u Primorsko-goranskoj županiji, navode u priopćenju. Svako neovlašteno korištenje i pritom uništavanje posjeda potrebno je prijaviti policiji pri čemu će počinitelj biti propisno sankcioniran.

Kako je posljednjih tjedana primjetno da vozači cross motora i quadova voze kroz zaštićeni spomenik prirode Bedekovićeve grabe, iz Policijske uprave međimurske navode da će poduzeti sve raspoložive mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi spriječili ovakve i slične događaje.

Možda Vas i to zanima

Comments are closed.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More