Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

“Moramo dati sve od sebe bez obzira u kojem smo sastavu”

Veron NACINOVIC (21), Marin ŠIPIC (53), Luka CINDRIC (33), Mirko ALILOVIĆ (25) and Marino MARIC (03) during the handball match Montenegro vs Croatia, Men’s EHF EURO 2022 Hungary, Slovakia, Budapest ,Hungary, 20.01.2021, Mandatory Credit © Uros Hocevar / kolektiff

Hrvatsku sutra očekuje težak ispit protiv Danske u drugom kolu drugog kruga Europskog prvenstva u Budimpešti, a izabranici Hrvoja Horvata više nemaju prostora za pogreške ako žele ostati u igri za plasman u polufinale.

Da bi ojačao kadar za preostali dio europske smotre, izbornik je odlučio napraviti nekoliko promjena u momčadi.

Tako će sutra u utakmici protiv Danske, u sastavu biti Kristian Pilipović koji je s današnjim danom (21. siječnja 2022.), stekao pravo nastupa za Hrvatsku, Lovro Mihić Mateo Maraš.

Raspored utakmica za subotu:

Grupa I

16:30 Crna Gora – Nizozemska

18:00 Francuska – Island

20:30 Danska – HRVATSKA

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.