Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Mladost zahvalila Davidu Kanižaju: “Ljudi poput tebe, koji su tu za druge, blagoslov su svijeta”

Veterani preloške Mladosti minulog petka odigrali su nadoknadno utakmicu 3. kola protiv Dinama iz Domašinca, a nakon koje su zahvalili 19-godišnjem Davidu Kanižaju iz Svete Marije koji je svojom brzom reakcijom pomogao spasiti život preloškom veteranu Krunoslavu Baueru.

Na prvenstvenoj utakmici koja se igrala u Kokotovom vezu igrač Mladosti srušio se na travnjak u 31. minuti susreta, a vratar Dinamovih seniora, medicinski tehničar i volonteru GDCK Čakovec, koji se u tom trenutku spremao za trening, brzo je reagirao i pružio mu prvu pomoć do dolaska hitne pomoći.

Predstavnici Mladosti Komet Davidu su uz riječi zahvale predali anđela s posvetom i zahvalom te klupski dres.

Igrač Mladosti danas se dobro oporavlja, a njegovi su suigrači u ponovljenoj utakmici protiv Dinama upisali pobjedu 3:2 i poručili: “Kapetane, čekamo te i želimo ti što brži oporavak i povratak na travnjak!”

Davidova pak je najveća želja da cijeli događaj o kojem se danas govori sa sretnim raspletom, sve nas podsjeti na to koliko je važno u takvim trenucima biti spreman i znati pružiti prvu pomoć unesrećenom.

S njim smo popričali i ovog tjedna u našem programu:

I dogodilo se to na Svjetski dan prve pomoći kada  je i sam zamijetio ono o čemu bismo trebali svi dobro razmisliti …

… volonteri Crvenog križa svoje vrijeme izdvajaju za nas pa barem jednakom mjerom možemo uzvratiti, za dobro svih.

A više o svemu poslušajte i u Zoni sporta.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.