Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Skupa pobjeda: Mladost do kraja sezone i bez Srake

Nogometaši Mladosti Komet ostali su bez još jednog igrača nakon što je prije dva tjedna u Novom Marofu u prvenstvenoj utakmici ozlijeđen Mislav Sraka. Povratak ga čeka tek početkom sljedeće sezone, a njegov izostanak osjetit će ionako kratka klupa preloškog četvrtoligaša.

  • Na kraju pobjeda u Novom Marofu s gorkim ukusom, da mogu birati, izabrao bih poraz umjesto Srakine ozljede. Šteta, naš stožerni igrač, redovit na treninzima, marljiv … ostali smo bez dobrog igrača, prokomentirao je trener Gregor Bunc.

Od ranije je ozlijeđen Patrik Tišljarić, a u nadolazećem kolu u gostima kod Podravine Bunc ne može računati i na Jakova Halića koji je protiv Varteksa zaradio isključenje zbog drugog žutog kartona.

  • Što je, tu je, treba trenirati dalje, dobro se pripremati i već kod Podravine uzeti 3 boda. Bit će nas opet malo, to je problem, ali nemamo vremena za kukanje, zaključio je za Zonu sporta strateg Preložana.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.