Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Mladići ukrali crkveno zvono vrijedno oko 10.000 eura i teško 140 kilograma

Međimurska policija pronašla je staro i skupocjeno crkveno zvono koje su iz dvorišta obiteljske kuće ukrala dvojica mladići starosti 19 i 28 godina iz Pribislavca,

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su 19-godišnjak i 28-godišnjak 5. veljače u večernjim satima u Čakovcu, iz dvorišta obiteljske kuće u Ulici Zinke Kunc, ukrali stotinjak godina staro crkveno zvono izrađeno od bronce vrijedno oko 10.000 eura.
 
Čakovečki detektivi tijekom kriminalističkog istraživanja pronašli su ukradeno zvono te ga vratili vlasniku, a protiv mladića podnosi se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenja kaznenog djela krađe. Crkveno zvono izrađeno je od bronce i težine oko 140 kilograma.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.