Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Mladići s područja općine Mala Subotica osumnjičeni za dvije teške krađe

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima utvrđeno je kako su 25-godišnjak i 28-godišnjak, obojica s područja općine Mala Subotica, počinili dvije teške krađe.

Osumnjičeni su da su 31. listopada oko podneva u Čakovcu, provalili u obiteljsku kuću u Ulici kralja Zvonimira te ukrali razni nakit. Materijalnu štetu 69-godišnji vlasnik procijenio je na oko 5.000 kuna.

Istraživanjem je utvrđeno i da su 3. studenoga u prijepodnevnim satima u Nedelišću, Ulici Josipa Štolcera Slavenskog, provalili u obiteljsku kuću iz koje su ukrali novac. Materijalnu štetu 54-godišnja vlasnica procijenila je na 1.250 kuna.

Protiv osumnjičenih podnijet će se posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.