Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Mladić u centru Čakovca pronađen s teškim ozljedama i s 3,59 promila

ilustracija_policija_Foto: Studio M

Foto: Studio M

U nedjelju oko 4:45 sati u Čakovcu, na Trg Republike 20-godišnjak s područja općine Sveti Juraj na Bregu pronađen je kako leži na pločniku.

Vozilom hitne pomoći prevezen je u Županijsku bolnicu Čakovec gdje je utvrđeno da je pod utjecajem alkohola u količini od 3,59 grama po kilogramu te da je teško ozlijeđen zbog čega je zadržan na daljnjem liječenju. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, piše u priopćenju Policijske uprave međimurske.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.