Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Mladić (19) lažno prijavio da mu je nepoznati muškarac ustrijelio majku

ilustracija_policija (Foto: Studio M)

Foto: Studio M

Na mjesto događaja izašle su policijske ophodnje, a utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi, priopćila je Policijska uprava međimurska.

Mladić star 19 godina u četvrtak je u 13 sati i 20 minuta u Operativno-komunikacijski centar policije Policijske uprave varaždinske dojavio da je u području znanom Dravska šuma nepoznati muškarac iz pištolja ustrijelio njegovu majku.

Na mjesto događaja, u vikend naselje kod Gornjeg Kuršanca, upućeno je nekoliko policijskih ophodnji varaždinske i međimurske policije, a kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se radi o lažnoj dojavi.

Protiv 19-godišnjaka policija će podnijeti kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela lažna uzbuna.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.