Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search
Close this search box.

Miljenko Zorko novi predsjednik antifašističkih boraca Međimurja

Foto: Međimurska županija

Udruga antifašističkih boraca i antifašista Međimurske županije održala je izbornu skuštinu na kojoj je za novog predsjednika izabran Miljenko Zorko, a za njegovog zamjenika Ivica Perhoč.

Prihvaćeno je izvještaja o radu Udruge za 2020. i Programa rada za 2021. godinu. Aktivnosti udruge podupire Međimurska županija, a zamjenik župana Josip Grivec istaknuo je i da će nastaviti podržavati njihova nastojanja u promicanju antifašizma kao značajne tekovine suvremenog društva.

Na skupštini je odana počast nedavno preminulom dugogodišnjem predsjedniku Zvonku Golubu, kao i preminulim članovima udruge Mati Hunjadiju, Franji Repincu i Đuri Lesjaku.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.