Trg bana Jelačića 5, 40323 Prelog

Search

Međunarodni prvaci vratili se u Prelog, roditelji ih s nestrpljenjem dočekali

 

Međunarodni prvaci u graničaru Vatreni Zmajčeki i doprvak u trčanju Gabriel Madić u subotu u poslijepodnevnim satima vratili su se u Prelog, a nakon dugog puta dočekali su ih njihovi najvjerniji navijači.

Podsjetimo da je preloška ekipa prošlog tjedna u Splitu obranila naslov međunarodnog prvaka u graničaru (godište 2013.). Za svoj povijesni uspjeh, drugu uzastopnu zlatnu medalju nadigrali su vršnjake iz Srbije te Bosne i Hercegovine.

Igrali su: Fran Bauer, Borna Bukal, Elena Bednjač, Vida Hrkač, Gabriel Madić, Ozren Martinec, Pavla Posavec, Gabriel Vadlja i Ervin Žižek. Ekipu su vodila učiteljice Silvija Hajdinjak Kosec i Ramona Švenda.

Preložani imaju komplet medalja – jer za srebro i broncu pobrinuli su se trkači. U utrci na 60 metara Gabriel Madić (2013. godište) osvojio je srebrnu, a Lovro Bermanec u utrci na 60 m (2011. godište) brončanu medalju!

Dio naših mladih sportaša subotu se vratio u Prelog, ozarenih lica i puni splitskih dogodovština, a s nestrpljenjem su ih dočekali njihovi roditelji, uz pjesmu i (dječji) šampanjac. Prigodnim druženjem dio ekipe tako je proslavio zlato i srebro no veće slavlje najavljuju nakon ljeta i godišnjih odmora kada će ponovno svi biti na okupu.

U nastavku pogledajte fotogaleriju s dočeka, a više o svemu poslušajte u informativi.

Podijeli:

Pošaljite nam vijest

Dragi naš slušatelju, ovo je tvoja prilika da postaneš naš reporter-suradnik! 🙂

Naš e-mail: radio@studiom.hr čeka tvoju poruku – pošalji nam zanimljivost iz svog mjesta, zabilježi događaj mobitelom ili fotoaparatom, a javiti nam se možeš i na našem Facebook profilu.

Najzanimljivije vijesti/dojave/fotografije objavit ćemo na našem portalu www.studiom.hr i društvenim mrežama te u radijskom programu.

*Slanjem vijesti ili fotografije dajete privolu da Studio M smije koristiti za unos u zbirku osobnih podataka i njihovo obrađivanje, a sa svrhom objave na portalu www.studiom.hr ili društvenim mrežama radija Studio M, kao i u radijskom programu.